Slide
POŠTNI NABIRALNIKI

Poštni nabiralniki so izdelani iz pločevine , nosilni okvirji pa iz aluminijastih odlitkov, ki se centralno odpirajo za lažjo dostavo pošiljk. Ohišje je standardno lakirano v sivi epoksi barvi RAL 7030.
Nabiralnike izdelujemo v tri, štiri oz. šest vratni izvedbi, tako, da je možna vsakovrstna kombinacija zahtevanih variant.

Livarna in orodjarna

livarna in orodjarnaV našem podjetju, kjer večino lastnega proizvodnega programa in ključavnic naredimo sami, vam nudimo tudi brizganje izdelkov po vaših željah. Večina naših izdelkov je brizgana iz cinkove zlitine, zato vam lahko zagotovimo kvalitetne izdelke iz vaših orodij. Več o cinkovi zlitini si lahko preberete tukaj.

Za vse naše izdelke smo orodja izdelali sami in naši usposobljeni orodjarji vam lahko izdelajo tudi orodje za brizganje izdelkov iz cinkove zlitine po vaših željah. Ponujamo vam tudi livarsko očiščene tlačne ulitke. To pomeni, da so lahko peskani, na zahtevo kupca pa tudi mehansko obdelani in pobarvani.

flok

Spletna stran www.flok.si uporablja piškotke. Ali se strinjate, da se vam naložijo piškotki? Več v Izjavi o varovanju podatkov.
 x 

Košarica je prazna