Slide

Zaposlimo delavca za delo v proizvodnji (obdelava polizdelkov in izdelava končnih izdelkov, pomoč pri ostalih delih).
Iščemo pridnega, natančnega in zanesljivega delavca.
Za več informacij pokličite: 040 47 50 47 - Uroš
ali pa nam pošljite vašo predstavitev na : vesna@flok.si

 

FLOK d.o.o. je pridobil certifikat zlate odličnosti AAA tudi za leto 2019S ponosom sporočamo, da smo tudi v letu 2019 pridobili najvišje priznanje, certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA, ki jo mednarodno priznana družba Bisnode podeljuje na evropski ravni.

Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored.

FLOK d.o.o. po analizah za leto 2019 spada med 6,92% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji.

Zlata bonitetna odličnost je rezultat timskega dela in pomeni za nas potrditev, da poslujemo po pravilno načrtovanih smernicah ter nam predstavlja veliko motivacijo za naprej.

aaa.bisnode.si


flok

 

Slide 1
sistemi ključev
Odklenite več vrat z enim ključem

S sistemom klasičnega, glavnega, generalnega ali centralnega ključa lahko odklepate več ključavnic (ki imajo v osnovi različne ključavnice) z istim ključem, brez izgube časa z iskanjem pravega ključa.
Velja za standardne cilindre, obešanke in ključavnice za poštne nabiralnike.

Spletna stran www.flok.si uporablja piškotke. Ali se strinjate, da se vam naložijo piškotki? Več v Izjavi o varovanju podatkov.
 x 

Košarica je prazna